ترور بیولوژیک مریم میرزاخانی + ادعای روسیه درباره علت مرگ مریم میرزاخانی
رور بیولوژیک مریم میرزاخانی و ترور بیولوژیکی میرزاخانی ,ادعای روسیه درباره علت مرگ مریم میرزاخانی که دور شنبه در اثر بیماری سرطان درگذشت در نوع خود بسیار عجیب و قابل تامل است.
سرویس های اطلاعاتی روسیه گفتند: آمریکایی ها، خانم ریاضی دان ایرانی را ترور بیولوژیک کردند. این منبع آگاه روسی در ادامه افزود: میرزاخانی قصد بازگشت به ایران داشت.
گفتنی است مریم میرزاخانی فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی شریف به عنوان اولین زن عضو آکادمی ملی علوم آمریکا انتخاب شده بود.
مریم میرزاخانی دانشمند ریاضیدان به علت بیماری سرطان سینه درگذشت اما سرویس های اطلاعاتی روسیه ادعای دیگری دارند و میگویند که آمریکا این دانشمند برجسته را ترور بیولوژریک کرده است.
ترور بیولوژیک
در هر حمله معمولاً سه وجه قابل تشخیص است: حمله کننده، موردی که به آن حمله میشود، و سلاح. اگر با همین الگو به سلاح بیولوژیک (زیستی) نگاه کنیم، ترور بیولوژیک، فرایندی موذیانه است؛ این سلاح آرام و خاموش، چنان ظریف به عامل انسانی حمله میکند که سوی دیگر قضیه یعنی حمله کننده را کاملاً یا تا حدزیادی مخفی نگه می دارد. قطعاً به راحتی مشخص نمی شود که این ترور از سوی چه فرد یا افرادی برنامه ریزی و اجرا شده است؛ مگر اینکه خبر به شکل دیگری منتشر شود.
در سال های اخیر دشمنی آشکار برخی کشورها با انقلاب اسلامی و محور مقاومت و ایران اسلامی در اتخاذ سیاستهایی که علیه ما اعمال کرده و میکنند، روشن شده است. ترورهایی که دامن دانشمندان هستهای ایران را گرفت، نمونه ای عملی از ترورهای آشکار است. دشمنان با برنامهریزیهای دقیق اقدام به کارهای خرابکارانه توانستند دانشمندان هستهای را در داخل کشور از بین ببرند؛ اما زمانی که این امکان برایشان وجود نداشته باشد، چگونه عمل می کنند؟ آیا استفاده از سلاحهای بیولوژیک با شرایط خاصی که پیشتر گفته شد، آسانتر، بیدردسرتر نیست؟ پاسخ مثبت است. آیا با استفاده از سلاحهای بیولوژیک بازهم انگشت اتهام به سوی آنها نشانه خواهد رفت؟ قطعاً خیر. با دقت در نشانههای چنین رویکردی، این احتمال روزبهروز قوت میگیرد که مرگ ناگهانی برخی دانشمندان و شخصیتهای تاثیرگذار ایرانی به خصوص زمانی که به کشورهای دیگر سفر میکنند یا برای مدتی در کشورهای خارجی اقامت میگزینند، بیدلیل نبوده و عواملی دستکاری شده بدن آنها را تحت تاثیر خود قرار داده و بعد از گذشت مدتی با تحمل بیماریهایی که به ظاهر عادی جلوه هستند، فوت میکنند. نمونه بارز آن که پس از مدتی مدید تشخیص داده و رسانهای شد، مشکلات شدید و ناگهانی و سپس بیماری تنفسی و قلبی “دکتر طالبزاده” است که در پی سفری به یکی از کشورهای منطقه رخ داد. دکتر سعید کاظمیآشتیانی، یکی دیگر از دانشمند ایرانی بود که با همین روند از دنیا رفت. وی رییس سابق پژوهشگاه رویان و متخصص جنینشناسی و طب تولیدمثل بود که با استفاده از سلاح بیولوژیک بیمار و پس از مدتی ایست قلبی و تنفسی جان او را ستاند.
بیست و چهارم تیرماه ۱۳۹۶ خبر فوت دانشمند و نابغه برجسته ایرانی “دکتر مریم میرزاخانی” شوک عظیمی به جهانیان بالاخص ایران وارد کرد. او که در طول تحصیلش جوائز بسیاری را از آن خود کرده بود، اولین زن ایرانی بود که موفق شد جائزه نوبل را در رشته ریاضیات کسب کند. گفته میشود، وی از سال ۲۰۱۳ با بیماری سرطان دست و پنجه نرم کردهاست و امروز دارفانی را وداع گفت. باتوجه به سابقهی ترورهای بیولوژیک دانشمندان ایرانی؛ انتشار این خبر موجی دوباره از روند ناجوانمردانه این گونه کشتار راهاندازی کرده است و احتمال آن میرود که وی نیز همچون دیگر نوابع ایرانی به دستور دولتمردان غربی به بیماری خاص مبتلا و پس از مدتی از صحنهی روزگار حذف شدهاست. البته این موضوع هنوز مورد تاییدهای لازم قرار نگرفته و باید منتظر نتیجهی بررسی های بیشتری باشیم.
علت مرگ ریاضیدان نابغه از نظر روسیه
گفتنی است وی فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی شریف به عنوان اولین زن عضو آکادمی ملی علوم آمریکا انتخاب شده بود. وی استاد دانشگاه استنفورد بود.
میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به خاطر کار بر «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانهای آنها» برندهٔ مدال فیلدز شد،
که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و تنها ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.
هنوز این دانشمند ایرانی خاکسپاری نشده و بعد از سفر پدر و مادرش به آمریکا این مراسم انجام خواهد شد و طبق خبرهای خبرگزاری ها رایزنی انجام شده شاید پیکر این بانوی بزرگ در ایران به خاک سپرده شود.
برچسب ها ؛ ترور بیولوژیک , ترور بیولوژیک مریم میرزاخانی , ترور بیولوژیکی میرزاخانی , ترور مریم میرزاخانی , قتل مریم میرزاخانی , کشتن مریم میرزاخانی , مریم میرزاخانی,علت مرگ ریاضیدان نابغه از نظر روسیه,روسیه مرگ میرزاخانی,ماجرای ترور مریم میرزاخانی
نظرات (۰)
ارسال نظر
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.