هشدار .. هیچ وقت از این شکلات نخورید؟؟؟!+عکس

محققان آلمانی در تازه‌ترین تحقیقات خود به این نتیجه رسیدند که مصرف شکلات مشهور "کیندر" می‌تواند خطرآفرین باشد.

گزارش اختصاصی ویترینو به نقل از العالم، به عقیده محققان آلمانی، شکلات کیندر به علت داشتن مقدار فراوان هیدروکربن های آروماتیک معدنی، می تواند احتمال ابتلا به سرطان را افزایش دهد.
محققان اعلام کردند که مقدار هیدروکربن آروماتیک که در محصولات غذایی به کار می برود، قابل قبول نیست و  مصرف زیاد خوراکی هایی مانند شکلات کیندر احتمال دچار شدن به سرطان را افزایش می دهد.
این ماده هیدروکربن ممکن است در مواد اولیه شکلات یا بسته بندی آن یا ابزارهای دستگاه تولید وجود داشته باشد.
گفتنی است هیدروکربن های آروماتیک برای خوش بو کردن به شکلات کیندر و برخی دیگر از خوراکی ها افزوده می شود و محققان از شرکت سازنده این شکلات خواسته اند که سطح این ماده معدنی را به صفر برساند.

نظرات (۱)


++++++

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">