گوگل دکتر می شود // ورود گوگل به حوزه پزشکی!

موتورهای جستجو یکی از گزینه‌هایی هستند که کاربران برای یافتن پاسخ سوالات خود در هر زمینه‌ای از آن ها استفاده می‌کنند. یکی از حوزه‌هایی که گوگل اخیرا در آن وارد شده است حوزه پزشکی است. 

اخبار جدید،گوگل دکتر،لوگو گوگل،گوگل،اخبار تکنولوژی،اخبار روزتکنولوژی،اخبار روز،جدیدترین اخبار تکنولوژی

گزارش ویترینو به نقل از کلیک ؛ در اکثر مواقع افراد هنگام مشاهده اولین نشانه‌های غیر طبیعی در خود به پزشک مراجعه می‌کنند، اما عده‌ای دیگر اولین کاری که انجام می‌دهند جستجو در اینترنت برای یافتن علل و بیماری احتمالی خود است. معمولا کاربران برای جستجو در اینترنت اغلب از موتور جستجوی گوگل استفاده می‌کنند.

پس از جستجو در مورد علایم و نشانه‌های بیماری در صورتی که کاربر پاسخ مورد نظر خود را پیدا نکند و یا در پاسخ جستجو به بیماری حاد و خطرناکی برسد، به پزشک مراجعه می‌کند.

اکثر افراد وقتی علایم  ظاهر شده در خود را مشابه علایم بیماری خاصی و یا خطرناکی می‌بینند دچار استرس می‌شوند و به قول معروف دست و پای خود را گم می‌کنند.  در چند سال اخیر گوگل در پی چاره‌ای بوده است تا کاربران سریع‌تر در مورد بیماری احتمالی خود اطلاعات کسب کنند و کمتر دچار استرس شوند.

همین روزها قرار است گوگل در پاسخ به هر سوال کاربر در زمینه علایم بیماری لیستی نام شرایط سلامت که مطابق با جستجوی کاربر در زمینه علایم خاص بیماری است را در بالای صفحه جستجوی خود برای کاربر نمایش دهد.

برای مثال اگر کاربر به دنبال یافتن علل بروز سردرد آن هم در یک طرف سر باشد، در گزینه‌هایی مثل میگرن، سردرد، سرماخوردگی عادی و علل دیگر در بالای صفحه جستجو ظاهر می‌شود که در زیر هر مورد، علایم و علل بروز آن نشان داده می‌شود.

اگر کاربر در جستجوی خود به نشانه عمومی‌تری اشاره کند مثلا خارش پوست، در این صورت گوگل جزییات بیشتری در رابطه با مورد جستجو شده توسط کاربر را نشان می‌دهد. این جزییات می‌تواند شامل علل بروز علایم و در برخی موارد اقداماتی برای درمان آن علایم نیز باشد.

ورونیکا پینچین، مدیر تولید گوگل در این رابطه گفته است که اطلاعات نمایش داده شده در قسمت وضعیت سلامت که در بالای صفحه جستجو ظاهر می‌شود، قبلا با اطلاعاتی که  از پزشکان مجرب و معروف برای ساخت قاب دانش(Knowledge Graph) گوگل استفاده شده است، تطبیق داده می‌شود.

او در ادامه توضیح داده‌ هاست که برای به‌دست آوردن اطلاعات در مورد هر علامت به طور جداگانه با تیمی از پزشکان مجرب گفتگو و صحبت کرده اند و متخصصان در دانشکده پزشکی هاروارد و مایو کلینیک شرایط مطابق با هر نمونه از بیماری که قبلا توسط کاربران جستجو شده است را بررسی کرده اند تا لیست نمایش داده شده برای کاربر به روز، دقیق و کامل باشد.

البته گوگل همیشه به کاربران خود این هشدار را داده‌است که موارد پیشنهادی در پاسخ به جستجوهای کاربران نمی‌تواند جای تجویز پزشک را بگیرد و بهتر است در صورت بروز علایم خاص با پزشک خود مشورت کنند.

نظرات (۱)


جالب بود

پاسخ:
سپاس از نگاه زیباتون ...

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">